Massage
Massage

Fysiurgisk massage

De fleste mennesker lider af unødvendige smerter. Spændingshovedpine, spændte skuldre, rygtræthed, ondt i knæene og ømme fødder er nogle af de mange fysiske gener, som massage kan lindre. Desuden kan søvnløshed, rastløshed, træthed og andre symptomer på stress afhjælpes ved en omsorgsfuld bearbejdelse af hud, muskler og bindevæv. Det koster megen energi at opretholde spændinger - energi der kan bruges til bedre formål! Klassisk massage, også kaldet fysiurgisk massage, har til formål at fjerne smerte og fremme balance i kroppen. Med udgangspunkt i kroppens opbygning, bevægemønstre, ydre belastninger og livsprocesser, kan spændte muskler løsnes, slappe muskler stimuleres, cirkulationen i vævet forbedres og kropsbevidstheden øges. Den klassiske massage er særdeles velegnet til behandling af overbelastninger fra f.eks. sport og arbejde. Smerter kan ofte stamme fra helt andre områder end dér, hvor de mærkes. Jeg er trænet til at se på kroppen som en sammenhængende, fysisk helhed og kan derfor arbejde med de problemer, der ligger til grund for de overfladiske symptomer.

Behandlings tilbud:

* Målrettet bearbejdelse af et afgrænset område (f.eks. skulder, hofte eller knæ, etc.) varighed: en eller to timer pr. session. Optimale resultater med etablerede spændinger vil typisk kræve adskillige sessioner.

* Dybdegående helkropsmassage. Velegnet til belysning og afbalancering af kroppens fysiske spændinger og styrker. Varighed to timer.

* Afspændende helkropsmassage.

* Øvelsesprogrammer. Som en naturlig del af alle massageforløb instruerer jeg i effektive, målrettede fysiske øvelser til netop dine behov. Med sådan et skræddersyet program vil du kunne få mest ud af at arbejde aktivt med din krop med et minimum af tid og besvær.

Peter Eckardt, Kastanievej 3 3220 Tisvildeleje, tlf. 48709675, peter@tisvilde.dk